Allt om PC & teknik går ihop med PC För Alla

Ända sedan våren 2003 har Allt om PC&teknik varit ett självklart inslag i utbudet av PC-tidningar. När vi startade tidningen hade vi som mål att ge läsarna den främsta guiden över hur man blir en bättre PC-användare. Med åren gick vi också över till samma målsättning beträffande Internet-användande, med säkerhetslösningar som fokus.

Nu är dock sagan slut.

Nummer 10-2011 var det sista numret vi kommer att ge ut. Anledningen är i huvudsak att vi sålt för få tidningar, och att konkurrensen bland PC-tidningar blivit för svår. Därför går nu tidningen ihop med PC För Alla. För oss på redaktionen var det här naturligtvis ett otroligt svårt beslut att fatta, men ett som var tvunget att tas. Vi har haft en fantastiskt kul tid under produktionen av tidningen, och hoppas att du som läsare har uppskattat och haft nytta av innehållet. Dock är vi nöjda att du som läsare av Allt om PC&teknik får en fullgod ersättare i PC För Alla. Det är en utmärkt PC-tidning, den bästa på tidningsmarknaden nu när Allt om PC&teknik försvinner.

För dig som är prenumerant:

Du har fått ett brev av oss, men om du av någon anledning inte har tagit del av det, vill här berätta vad som händer nu: Från och med nu och resterande tid som du har nummer kvar att få, kommer du istället att få PC För Alla. Är du redan prenumerant på PC För Alla läggs det antal du hade kvar på Allt om PC&teknik till på slutet av din aktuella prenumeration på PC För Alla.

Tack för alla åren tillsammans!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar